BARBECUE OMÁČKY A MARINÁDY 

grilujeme

BARBECUE OMÁČKA NEW YORK

Klasická švestkováAMERICKÁ BBQ omáčka je vhodná k marinování jakéholiv druhu masa, Burgerů, žebírek, kuřecích křidélek, nebo jako dip ke grilovanému/pečenému masu, nebo zelenině.

Alergeny: Může obsahovat stopy lepku.

MNOŽSTVÍ : 500ml

CENA: 149 Kč


BARBECUE OMÁČKA MERUŇKA

Meruňková BBQ omáčka je výborná jako dip, nebo na marinování jakéhokoliv druhu masa na grilu nebo na pečení.

Alergeny: Může obsahovat stopy lepku.

MNOŽSTVÍ : 500ml 

CENA: 149 Kč


BARBECUE OMÁČKA MALINA

Malinová BBQ omáčka je výbornéájako dip, nebo na marinování jakéhokoliv druhu masa na grilu nebo na pečení.

Alergeny: Může obsahovat stopy lepku.

MNOŽSTVÍ : 500ml

CENA: 149 Kč

SWEET&SPICY BBQ OMÁČKA

Pikantní švestková BBQ omáčka z různých druhů chilli je perfektní doplněk ke grilovanému nebo pečenému masu. 

Alergeny: Může obsahovat stopy lepku.

MNOŽSTVÍ : 500ml

CENA: 149 Kč


BARBECUE OMÁČKA JALAPEŇO

Pikantní  švestková BBQ omáčka z chilli papriček Jalapeňo je perfektní doplněk ke grilovanému nebo pečenému masu.  

Alergeny: Může obsahovat stopy lepku.

MNOŽSTVÍ : 500ml

CENA: 149 Kč



BARBECUE OMÁČKA RYBÍZ & ČOKOLÁDA

Rybízová  BBQ omáčka s 72% čokoládou je výborné jako dip, nebo k marinování jakéhokoliv druhu masa na grilu nebo na pečení.

Alergeny: Může obsahovat stopy lepku.

MNOŽSTVÍ : 500ml

CENA: 149 Kč

MARINÁDY A DIPY

marinujeme

MARINÁDA A OMÁČKA "PERI PERI"

Pikantní omáčka z červených chilli papriček Birds Eye, s česnekem nebo koriandrem, je skvělá k marinování všech druhů masa, ale i jako omáčka. Kuřecí křidélka nebo celé pečené kuře v této marinádě je opravdu TOP!!!

Omáčka je vyrobena dle originálních receptur portugalských cestovatelů po Jižní Africe.

DOPORUČENÍ: 0,3 l marinády na 1-2 kg masa, nebo 1 celé kuřátko, tak aby maso dostalo tu správnou chuť. Doba marinování 1-3 hodiny. 

Recept na přípravu pečeného kuřátka naleznete na našem blogu. 

ZEMĚ PŮVODU: PORTUGALSKO 

MNOŽSTVÍ : 300ml

CENA: 149 Kč

SATAY MARINÁDA

Asijská marináda původem z Indonésie s pestrou chutí sojové omáčky, limetky, nebo zázvoru je perfektní na klasická Kuřecí prsa "Satay" a jiná drůbeží masa.

DOPORUČENÍ: 1 sklenička marinády na zhruba 400g masa, tak aby maso dostalo tu správnou chuť. Doba marinování 2-4 hodiny. Čím déle, tím lépe.

Recept na přípravu pokrmu Satay naleznete na našem blogu.

Alergeny: 6

MNOŽSTVÍ : 165ml 

ZEMĚ PŮVODU: INDONÉSIE 

CENA: 79 Kč


SATAY MARINÁDA

Asijská marináda původem z Indonésie s pestrou chutí sojové omáčky, limetky, nebo zázvoru je perfektní na klasická Kuřecí prsa "Satay" a jiná drůbeží masa.

DOPORUČENÍ:  Doba marinování 2-4 hodiny. Čím déle, tím lépe.

Recept na přípravu pokrmu Satay naleznete na našem blogu. 

Alergeny: 6

MNOŽSTVÍ : 300 ml

ZEMĚ PŮVODU: INDONÉSIE

CENA: 129 KČ

TEX-MEX MARINÁDA

Směs koření, panenského olivového oleje, čerstvé limetky, kmínu nebo česneku vám pomůže připravit si pravé Fajita's, mexické marinované kuřecí, nebo hovězí nudličky s čerstvými paprikami a červenou cibulí v kukuřičné tortille, bagetě nebo s jen rýží. Skvělá kombinace!! 

DOPORUČENÍ: 0,165 (malá sklenička) marinády na zhruba 600g masa, tak aby maso dostalo tu správnou chuť. Doba marinování 2-4 hodiny.

Recept na přípravu pokrmu TEX-MEX naleznete na našem blogu.  

ZEMĚ PŮVODU: MEXIKO 

Alergeny: 6  

MNOŽSTVÍ :  165 ml 

CENA: 79 Kč


TEX-MEX MARINÁDA

Směs koření, panenského olivového oleje, čerstvé limetky, kmínu nebo česneku vám pomůže připravit si pravé Fajita's, mexické marinované kuřecí, nebo hovězí nudličky s čerstvými paprikami a červenou cibulí v kukuřičné tortille, bagetě nebo s jen rýží. Skvělá kombinace!!

DOPORUČENÍ: Doba marinování 2-4 hodiny.

Recept na přípravu pokrmu TEX-MEX naleznete na našem blogu.

ZEMĚ PŮVODU: MEXIKO

Alergeny: 6

MNOŽSTVÍ : 300ml

CENA: 129 Kč